Hello Fresh Mobile Banner
Langtidskokt ertesuppe med pølse

Langtidskokt ertesuppe med pølse

Prøv vår deilige slow cooker split pea sausage soup, perfekt for en mettende og smakfull middag. Enkel å lage i slow cooker, ideell for travle dager.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 250 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Sesong: høst

Ingredienser

  • 1 pund tørkede splittede erter
  • 10 kopper vann
  • 1 pund røkt pølse etter eget valg, skivet
  • 5 terninger kyllingbuljong
  • 1 ½ kopper hakket gulrot
  • 1 kopp hakket selleri
  • 2 poteter, skrellet og hakket
  • ½ teskje hvitløkspulver
  • ½ teskje tørket oregano
  • 2 laurbærblad
  • 1 løk, hakket

Fremgangsmåte

  1. 1I en 5-quart langsomkoker, kombiner erter, vann, pølse, buljong, gulrot, selleri, poteter, hvitløkspulver, oregano, laurbærblad og løk.
  2. 2Dekk til, og kok på høy varme i 4 til 5 timer. Fjern laurbærbladene før servering i skåler.