
Langtidskokt ertesuppe med pølse
Prøv vår deilige slow cooker split pea sausage soup, perfekt for en mettende og smakfull middag. Enkel å lage i slow cooker, ideell for travle dager.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 250 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Sesong: høst
Ingredienser
- 1 pund tørkede splittede erter
- 10 kopper vann
- 1 pund røkt pølse etter eget valg, skivet
- 5 terninger kyllingbuljong
- 1 ½ kopper hakket gulrot
- 1 kopp hakket selleri
- 2 poteter, skrellet og hakket
- ½ teskje hvitløkspulver
- ½ teskje tørket oregano
- 2 laurbærblad
- 1 løk, hakket
Fremgangsmåte
- 1I en 5-quart langsomkoker, kombiner erter, vann, pølse, buljong, gulrot, selleri, poteter, hvitløkspulver, oregano, laurbærblad og løk.
- 2Dekk til, og kok på høy varme i 4 til 5 timer. Fjern laurbærbladene før servering i skåler.