Langtidskokt tranebærstek

Langtidskokt tranebærstek

Oppdag en enkel oppskrift på cranberrypeistet roast tilberedt i slow cooker. Perfekt for høst- og vintermåltider med smak av friske bær og saftig kjøtt.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 255 minutter
Porsjoner: 6
hovedrett
Sesong: høst

Ingredienser

  • 1. 1 (1 unse) pose tørr løksuppeblanding
  • 2. 1 (3 pund) storfekjøttstykke av chuck
  • 3. 1 (16 unse) boks med geléaktig tranebærsaus
  • 4. 2 spiseskjeer smør
  • 5. 2 spiseskjeer hvetemel

Fremgangsmåte

  1. 11. Legg løksuppen i bunnen av en slow cooker. Plasser steken i slow cookeren, og topp med tyttebærsyltetøy.
  2. 22. Dekk til, og kok i 8 timer på lav varme.
  3. 33. Ta ut steken, og sett den til side. Still slow cookeren på høy varme. Visp sammen smør og mel, og bland det sakte inn i væsken som er igjen i slow cookeren for å lage en tykk saus. Server med steken.