
Langtidskokt tranebærstek
Oppdag en enkel oppskrift på cranberrypeistet roast tilberedt i slow cooker. Perfekt for høst- og vintermåltider med smak av friske bær og saftig kjøtt.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 255 minutter
Porsjoner: 6
hovedrett
Sesong: høst
Ingredienser
- 1 (1 unse) pose tørr løksuppeblanding
- 1 (3 pund) storfekjøttstykke av chuck
- 1 (16 unse) boks med geléaktig tranebærsaus
- 2 spiseskjeer smør
- 2 spiseskjeer hvetemel
Fremgangsmåte
- 1Legg løksuppen i bunnen av en slow cooker. Plasser steken i slow cookeren, og topp med tyttebærsyltetøy.
- 2Dekk til, og kok i 8 timer på lav varme.
- 3Ta ut steken, og sett den til side. Still slow cookeren på høy varme. Visp sammen smør og mel, og bland det sakte inn i væsken som er igjen i slow cookeren for å lage en tykk saus. Server med steken.