Kremet glasur

Kremet glasur

Lær å lage en kremet frosting som gir kaker et lekkert og smakfullt løft. En enkel oppskrift for alle nivåer, perfekt til festlige anledninger.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 12
bakverk

Ingredienser

  • 1. 1 kopp melk
  • 2. 2 spiseskjeer allsidig mel
  • 3. 1 kopp smør, myknet
  • 4. 1 kopp hvitt sukker
  • 5. 1 teskje vaniljeekstrakt

Fremgangsmåte

  1. 11. Visp melk inn i melet i en liten kjele til det er glatt. Varm opp og rør til det koker og tykner. Avkjøl grundig.
  2. 22. Pisk smør, sukker og vanilje i en bolle til det er lyst og luftig. Tilsett den tyknede melken. Pisk til blandingen ligner pisket krem. Gir nok til å fylle og dekke en to-lags kake, omtrent 3 1/2 kopper.