
Kremet glasur
Lær å lage en kremet frosting som gir kaker et lekkert og smakfullt løft. En enkel oppskrift for alle nivåer, perfekt til festlige anledninger.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk
Ingredienser
- 1 kopp melk
- 2 spiseskjeer allsidig mel
- 1 kopp smør, myknet
- 1 kopp hvitt sukker
- 1 teskje vaniljeekstrakt
Fremgangsmåte
- 1Visp melk inn i melet i en liten kjele til det er glatt. Varm opp og rør til det koker og tykner. Avkjøl grundig.
- 2Pisk smør, sukker og vanilje i en bolle til det er lyst og luftig. Tilsett den tyknede melken. Pisk til blandingen ligner pisket krem. Gir nok til å fylle og dekke en to-lags kake, omtrent 3 1/2 kopper.