
Cream Cheese Pound Cake I
Lær hvordan du lager en saftig og enkel cream cheese pound cake. Perfekt for kaker og festligheter. En klassiker for alle bakeentusiaster.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 75 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk
Ingredienser
- 1 1/2 kopper smør
- 1 (8 unser) pakke kremost
- 3 kopper hvitt sukker
- 1 spiseskje vaniljeekstrakt
- 1 teskje mandelessens
- 6 egg
- 3 kopper kakehvetemel
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 165 grader Celsius (325 grader Fahrenheit). Smør en rund kakeform med diameter på 25 cm (10 tommer).
- 2Rør smør, kremost og sukker sammen til en lys og luftig blanding. Bland inn vanilje- og mandelessensene. Tilsett melet og eggene vekselvis, begynn og avslutt med melet. Hell røren i den forberedte formen.
- 3Stek ved 165 grader Celsius (325 grader Fahrenheit) i 1 time og 15 minutter, eller til en kakepinne satt inn i midten kommer ut ren.