Hello Fresh Mobile Banner
Cream Cheese Pound Cake I

Cream Cheese Pound Cake I

Lær hvordan du lager en saftig og enkel cream cheese pound cake. Perfekt for kaker og festligheter. En klassiker for alle bakeentusiaster.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 75 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk

Ingredienser

  • 1 1/2 kopper smør
  • 1 (8 unser) pakke kremost
  • 3 kopper hvitt sukker
  • 1 spiseskje vaniljeekstrakt
  • 1 teskje mandelessens
  • 6 egg
  • 3 kopper kakehvetemel

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 165 grader Celsius (325 grader Fahrenheit). Smør en rund kakeform med diameter på 25 cm (10 tommer).
  2. 2Rør smør, kremost og sukker sammen til en lys og luftig blanding. Bland inn vanilje- og mandelessensene. Tilsett melet og eggene vekselvis, begynn og avslutt med melet. Hell røren i den forberedte formen.
  3. 3Stek ved 165 grader Celsius (325 grader Fahrenheit) i 1 time og 15 minutter, eller til en kakepinne satt inn i midten kommer ut ren.