
Verdens beste pølse med paprika, løk og øl
Oppdag en enkel og smakfull oppskrift på pølse med paprika, løk og øl. Perfekt for en smakfull middag eller helgekos. Enkel å lage, full av smak!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 3 spiseskjeer olivenolje
- 1,4 kg italienske pølsebrikker
- 3 røde paprika, skåret i skiver
- 2 grønne paprika, skåret i skiver
- 2 store rødløk, skåret i skiver
- 3 fedd hvitløk, hakket
- 2 flasker øl (12 væunsfluid ounce)
- 1 boks (170 gram) tomatpuré
- 3 spiseskjeer fersk oregano, hakket
- 3 spiseskjeer fersk koriander, hakket
- 2 spiseskjeer sterk saus
- salt og pepper etter smak
Fremgangsmåte
- 1Varm opp olivenolje i en stor, tykkbunnet stekepanne over middels høy varme. Stek pølsene til de er godt brunet på alle sider. Ta pølsene ut av pannen og sett til side. Hell i en flaske øl for å deglaze pannen, og skrap opp eventuelle svarte brente biter fra bunnen. Legg de røde og grønne paprikaene, løkene og hvitløken i pannen. Rør inn den resterende ølen og tomatpuréen. Krydre med oregano, koriander, hot sauce, salt og pepper. Dekk til og la det småkoke til løkene og paprikaene er møre. Skjær pølsene i bitestørrelse og tilsett dem i pannen. Dekk til igjen og la det småkoke til pølsene er gjennomstekte.