Hello Fresh Mobile Banner
Verdens beste pølse med paprika, løk og øl

Verdens beste pølse med paprika, løk og øl

Oppdag en enkel og smakfull oppskrift på pølse med paprika, løk og øl. Perfekt for en smakfull middag eller helgekos. Enkel å lage, full av smak!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 3 spiseskjeer olivenolje
  • 1,4 kg italienske pølsebrikker
  • 3 røde paprika, skåret i skiver
  • 2 grønne paprika, skåret i skiver
  • 2 store rødløk, skåret i skiver
  • 3 fedd hvitløk, hakket
  • 2 flasker øl (12 væunsfluid ounce)
  • 1 boks (170 gram) tomatpuré
  • 3 spiseskjeer fersk oregano, hakket
  • 3 spiseskjeer fersk koriander, hakket
  • 2 spiseskjeer sterk saus
  • salt og pepper etter smak

Fremgangsmåte

  1. 1Varm opp olivenolje i en stor, tykkbunnet stekepanne over middels høy varme. Stek pølsene til de er godt brunet på alle sider. Ta pølsene ut av pannen og sett til side. Hell i en flaske øl for å deglaze pannen, og skrap opp eventuelle svarte brente biter fra bunnen. Legg de røde og grønne paprikaene, løkene og hvitløken i pannen. Rør inn den resterende ølen og tomatpuréen. Krydre med oregano, koriander, hot sauce, salt og pepper. Dekk til og la det småkoke til løkene og paprikaene er møre. Skjær pølsene i bitestørrelse og tilsett dem i pannen. Dekk til igjen og la det småkoke til pølsene er gjennomstekte.