
Salsafisert kylling og ris
Prøv vår deilige salsafied chicken and rice-oppskrift. Enkel å lage, full av smak og perfekt for en mettende middag. Ideell for hele familien.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 spiseskje olivenolje
- 1/4 teskje salt
- 1/4 teskje malt svart pepper
- 450 gram skinn- og benfri kyllingbryst i terninger
- 1 boks (410 gram) kyllingbuljong
- 1 glass (ca. 225 gram) salsa
- 2 kopper instantris
- 225 gram revet Cheddar-ost
Fremgangsmåte
- 1Varm opp olivenolje i en stor stekepanne over middels høy varme. Krydre kyllingen med salt og pepper. Stek og rør kyllingen i den varme oljen til den er gjennomstekt og saften er klar, ca. 5 til 7 minutter. Tilsett buljongen og salsaen, og kok opp. Skru ned varmen og rør inn den instantrisen. Strø revet Cheddar-ost over blandingen. Dekk til pannen og la den stå til risen er mør, ca. 5 minutter.