Perfekt potetsalat

Perfekt potetsalat

Lær hvordan du lager den perfekte potetsalaten med våre enkle steg. Perfekt til sommerfest eller grilling, med friske ingredienser og smakfulle krydder.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 5 pund russetpoteter (ca. 8 mellomstore russetpoteter)
  • 1 1/2 kopper ekte majones, pluss mer etter behov
  • 4 spiseskjeer gul sennep, pluss mer etter behov
  • 5 hele grønne løk, skivet opp til den mørkeste grønne delen
  • 2 spiseskjeer fersk dill, hakket
  • 1 teskje kosher-salt, pluss mer etter behov
  • 1/2 teskje fersk malt svart pepper
  • 1/2 teskje paprika
  • 10 hele små søte sylteagurter, skivet
  • 2 spiseskjeer sylteagurvelake
  • 6 hele hardkokte egg, skrellet og skivet

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Del potetene i to eller tre deler, kok dem deretter til de er møre nok til å stikke en gaffel i. Sil av vannet. Mos potetene eller kjør dem gjennom en presse eller matmølle for å gjøre dem ekstra luftige.
  3. 3Vend potetene forsiktig sammen med majones, sennep, grønn løk, dill, salt, pepper, paprika og andre krydder du liker. Rør inn sylteagurk, sylteagurkjuice og egg, og smak til med krydder. Tilsett mer salt, sennep eller majones etter behov.