
Ovenrørte egg
Lær hvordan du lager ovnscrambled eggs enkelt og raskt. Perfekt for en sunn frokost eller brunch. Enkel oppskrift med få ingredienser.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
frokost
Ingredienser
- 1/2 kopp smør eller margarin, smeltet
- 24 egg
- 2 1/4 teskjeer salt
- 2 1/2 kopper melk
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F).
- 2Hell smør som er smeltet i en glassform på 9x13 tommer i en stor bolle. Visp sammen egg og salt til det er godt blandet. Rør gradvis inn melk. Hell eggeblandingen i ildfastformen.
- 3Stek uten lokk i 10 minutter, rør deretter, og stek ytterligere 10 til 15 minutter, eller til eggene er stivnet. Server umiddelbart.


