Cubanske smørbrød

Cubanske smørbrød

oppskrift på cuban sandwiches, perfekt for en smakfull lunsj eller middag. lær hvordan du lager den perfekte cuban sandwich hjemme.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. To 15-tommers lange myke franske eller italienske brødloff, tilsett 1/4 kopp gul sennep, 4 unser tynne skiver kokt skinke, 8 langsgående skiver dillpickles (fra omtrent 2 pickles), 2 kopper pulled SLOW-ROASTED PORK, oppskrift følger, 4 unser tynne skiver sveitsisk ost, 2 spiseskjeer usaltet smør, 2 toppede spiseskjeer svarte pepperkorn, 25 fedd hvitløk (ca. 2 fedder) skrelt, 10 hele nellikspiker, 3/4 kopp vegetabilsk olje, en benfri svinekam (ca. 3,2 kg), kosher-salt etter behov, hvit destillert eddik etter behov.

Fremgangsmåte

  1. 11. Skjær av omtrent 2,5 centimeter fra endene av brødloftene og kast dem eller bruk dem til brødsmuler. Del hvert brød i to for å lage fire rektangulære brød. Del hvert brød i to på langs. Smør innsiden av brødet med 1/2 spiseskje sennep. På hver av de nederste halvdelene av brødet legger du 1/4 av skinken, sylteskivene som er kuttet til å passe jevnt oppå kjøttet, 1/4 av svinekjøttet, og topper med 1/4 av osten. Legg de øverste halvdelene av brødet oppå, og bruk hendene til å presse smørbrødene sammen.
  2. 22. Sett et stekebrett i ovnen og forvarm til 250 grader Fahrenheit. Smelt 1 spiseskje smør i en stor støpejernspanne over middels lav varme. Legg to smørbrød i pannen og legg en annen støpejernspanne oppå for å presse dem ned. Snu smørbrødene og legg på den andre støpejernspannen igjen for å presse dem ned. Stek smørbrødene til de er gylne og varme, ca. 6 minutter på hver side. Overfør dem til ovnen for å holde dem varme. Gjenta med de resterende smørbrødene og smøret. Kutt smørbrødene i to på tvers og server umiddelbart.
  3. 33. Forvarm ovnen til 275 grader Fahrenheit.
  4. 44. I en matprosessor, kombiner pepperkorn, hvitløk og nellik, og kjør til en puré. Mens motoren går, tilsett oljen i en tynn stråle til en pasta dannes. Bruk en slikkepott til å skrape hvitløkpastaen over i en liten bolle.
  5. 55. Legg svineknoken på en arbeidsflate og krydre den rikelig med salt over hele. Gni inn hvitløkpastaen over hele kjøttet. Plasser den i en ovnsikker stekepose og lukk med en vriddel. Sett den i en stor stekepanne og kok den til den er mør, ca. 5 timer.