
Cubanske smørbrød
oppskrift på cuban sandwiches, perfekt for en smakfull lunsj eller middag. lær hvordan du lager den perfekte cuban sandwich hjemme.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. To 15-tommers lange myke franske eller italienske brødloff, tilsett 1/4 kopp gul sennep, 4 unser tynne skiver kokt skinke, 8 langsgående skiver dillpickles (fra omtrent 2 pickles), 2 kopper pulled SLOW-ROASTED PORK, oppskrift følger, 4 unser tynne skiver sveitsisk ost, 2 spiseskjeer usaltet smør, 2 toppede spiseskjeer svarte pepperkorn, 25 fedd hvitløk (ca. 2 fedder) skrelt, 10 hele nellikspiker, 3/4 kopp vegetabilsk olje, en benfri svinekam (ca. 3,2 kg), kosher-salt etter behov, hvit destillert eddik etter behov.
Fremgangsmåte
- 11. Skjær av omtrent 2,5 centimeter fra endene av brødloftene og kast dem eller bruk dem til brødsmuler. Del hvert brød i to for å lage fire rektangulære brød. Del hvert brød i to på langs. Smør innsiden av brødet med 1/2 spiseskje sennep. På hver av de nederste halvdelene av brødet legger du 1/4 av skinken, sylteskivene som er kuttet til å passe jevnt oppå kjøttet, 1/4 av svinekjøttet, og topper med 1/4 av osten. Legg de øverste halvdelene av brødet oppå, og bruk hendene til å presse smørbrødene sammen.
- 22. Sett et stekebrett i ovnen og forvarm til 250 grader Fahrenheit. Smelt 1 spiseskje smør i en stor støpejernspanne over middels lav varme. Legg to smørbrød i pannen og legg en annen støpejernspanne oppå for å presse dem ned. Snu smørbrødene og legg på den andre støpejernspannen igjen for å presse dem ned. Stek smørbrødene til de er gylne og varme, ca. 6 minutter på hver side. Overfør dem til ovnen for å holde dem varme. Gjenta med de resterende smørbrødene og smøret. Kutt smørbrødene i to på tvers og server umiddelbart.
- 33. Forvarm ovnen til 275 grader Fahrenheit.
- 44. I en matprosessor, kombiner pepperkorn, hvitløk og nellik, og kjør til en puré. Mens motoren går, tilsett oljen i en tynn stråle til en pasta dannes. Bruk en slikkepott til å skrape hvitløkpastaen over i en liten bolle.
- 55. Legg svineknoken på en arbeidsflate og krydre den rikelig med salt over hele. Gni inn hvitløkpastaen over hele kjøttet. Plasser den i en ovnsikker stekepose og lukk med en vriddel. Sett den i en stor stekepanne og kok den til den er mør, ca. 5 timer.