
Brent London Broil med melassegrillet smak, servert med hakket sommergrilltsalat
oppskrift på saftig london broil marinert med melasse, grillet til perfeksjon, servert med en frisk og hakket sommersalat. en smakfull og enkel hovedrett for varme dager.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- London Broil:
- 3 spiseskjeer melasse
- 3 spiseskjeer rødvinseddik
- 3 spiseskjeer Dijon-sennep
- 3 spiseskjeer olivenolje
- 2 spiseskjeer hakket fersk rosmarin
- 1 spiseskje lavsodium soyasaus
- 3 hvitløksfedd, hakket
- Én 900 grams London broil, trimmet for overflødig fett
- Kosher-salt og nykvernet svart pepper
- Salat:
- Én 300 grams boks drueplommetomater
- 2 små zucchini, skåret på langs i 1,5 cm tykke skiver
- Én rød paprika, fjernet ribber, skåret i kvarter
- Én gul paprika, fjernet ribber, skåret i kvarter
- ½ middels rød løk, skivet
- ¼ kopp olivenolje, pluss litt til å dryppe over
- Kosher-salt og nykvernet svart pepper
- ¼ kopp grovhakket fersk basilikum
- 3 neve ruccola
- 1 spiseskje balsamicoeddik
Fremgangsmåte
- 1For London broil: Visp sammen melasse, eddik, sennep, olivenolje, rosmarin, soyasaus og hvitløk i et målebeger på 2 kopper. Hell marinaden i en frysepose på 1 gallon med glidelås, legg i London broil og vend på posen slik at kjøttet dekkes av marinaden. Sett i kjøleskapet i 4 timer (eller minst 1 time hvis tiden er knapp). Ta ut biffen fra kjøleskapet minst 30 minutter før grilling for å fjerne kulden.
- 2Varm opp en støpejernsgrillpanne eller utendørsgrill på middels høy varme. Ta ut London broil fra marinaden og la overflødig marinade renne av. Krydre biffen godt med salt og pepper. Grill hver side i 10 til 12 minutter, totalt 24 minutter. La den hvile i 10 minutter før du skjærer den tvers over fibrene.
- 3For salaten: Tilsett tomater, squash, røde og gule paprika og løk på et stort, opphøyet stekebrett og ha over olivenolje. Strø jevnt over med salt og pepper, og vend for å dekke alle grønnsakene med oljen. Plasser i en grillkurv og grill over middels høy varme til de er møre og lett forkullede, ca. 5 minutter på hver side. (Hvis du bruker en innendørsgrillpanne, må du grille i 2 omganger for å unngå overfylling av pannen og dampende grønnsaker.)
- 4Fjern de forkullede grønnsakene til et skjærebrett og la dem hvile til de er avkjølte nok til å håndteres. Hakk i bitestørrelse. Tilsett de hakkede grønnsakene, basilikum og ruccola i en stor bolle. Drypp over balsamico og en liten skvett olivenolje, krydre med litt salt og pepper, og vend alt godt sammen. Server med den skivede biffen.