Hello Fresh Mobile Banner
Enkle eple- og kanelmuffins

Enkle eple- og kanelmuffins

Lag deilige eple- og kanelmuffins på kort tid. Perfekt til frokost, snacks eller kaketid. Enkelt oppskrift for alle nivåer!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk
Sesong: høst

Ingredienser

  • 1 1/2 kopper hvetemel
  • 3/4 kopp hvitt sukker
  • 1/2 teskje salt
  • 2 teskjeer bakepulver
  • 1 teskje malt kanel
  • 1/3 kopp vegetabilsk olje
  • 1 egg
  • 1/3 kopp melk
  • 2 epler – skrellet, kjernet og hakket
  • 1/2 kopp hvitt sukker
  • 1/3 kopp hvetemel
  • 1/2 kopp smør, i terninger
  • 1 1/2 teskjeer malt kanel

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 200 grader Celsius (400 grader Fahrenheit). Smør seks muffinsformer eller kle dem med papirformer.
  2. 2Rør sammen 1 ½ kopp mel, ¾ kopp sukker, salt, bakepulver og 1 teskje kanel. Bland inn olje, egg og melk. Vend inn epler. Skje røren i de forberedte muffinsformene, og fyll opp til toppen.
  3. 3I en liten bolle, rør sammen ½ kopp sukker, ⅓ kopp mel, smør og 1 ½ teskje kanel. Bland godt med en gaffel og strø over de ustekte muffinsene.
  4. 4Stek i den forvarmede ovnen i 20 til 25 minutter, eller til en kakepinne satt inn i midten av en muffin kommer ut ren.