
Grillede grønnsaker
oppskrift på grillede grønnsaker perfekt for sommermåltider. enkel å lage, sunn og full av smak. ideell for grillfester og sunne middager.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 10 baby artiskokker
- 10 fedd baby fennikel, kuttet i fire deler på langs og tredd på spyd
- 2 bunt tynne gulrøtter, vasket
- 2 bunt rødbeter, skrellet og skivet
- 2 hoder radicchio, delt i fire og tredd på spyd
- Olivenolje, til pensling
- Grovt salt og nykvernet pepper
Fremgangsmåte
- 1Fyll en stor kjele med vann, og kok opp. Kok artisjokkene til de er møre, ca. 4 minutter. Sil av i en sil, la dem avkjøle, og del dem i to.
- 2Varm opp en grill til middels varme. Pensle grønnsakene med olivenolje, og krydre med salt og pepper. Grill alle grønnsakene unntatt radicchio i 10 eller 15 minutter, eller til de er møre. Grill radicchio i 2 til 3 minutter. Server grønnsakene varme eller romtempererte.