Hello Fresh Mobile Banner
Tyske Spaetzle-kaker

Tyske Spaetzle-kaker

Lær å lage autentiske tyske Spätzle dumplings med denne enkle oppskriften. Perfekt som forrett eller tilbehør, klar på under 30 minutter.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 kopp hvetemel
  • 1/4 kopp melk
  • 2 egg
  • 1/2 teskje malt muskatnøtt
  • 1 klype nykvernet hvit pepper
  • 1/2 teskje salt
  • 3,8 liter varmt vann
  • 2 spiseskjeer smør
  • 2 spiseskjeer hakket frisk persille

Fremgangsmåte

  1. 1Bland mel, salt, hvit pepper og muskatnøtt. Pisk eggene godt, og tilsett dem vekselvis med melken til de tørre ingrediensene. Bland til jevn deig.
  2. 2Press deigen gjennom en spaetzle-presse, eller en stor hullsikt eller metallrist.
  3. 3Slipp noen av gangen ned i kokende væske. Kok i 5 til 8 minutter. Sil godt av.
  4. 4Stek de kokte spaetzlene i smør eller margarin. Strø hakket frisk persille over, og server.