Brødpudding

Brødpudding

Lær hvordan du lager en smakfull bread pudding med denne enkle oppskriften. Perfekt som dessert eller søtt måltid, enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 6
dessert

Ingredienser

  • 4 kopper brødterninger av kanel- og rosinbrød
  • 1 (280 gram) boks lett søtet kondensert melk uten fett
  • 1 kopp eggerstatning
  • 2 spiseskjeer lett smør, smeltet
  • 1/2 kopp rosiner
  • 2 spiseskjeer malt kanel
  • 3/4 kopp sukkererstatning (anbefalt: Splenda)
  • 2 spiseskjeer maisstivelse
  • 1/4 kopp bourbon

Fremgangsmåte

  1. 1La brødterningene tørke over natten, eller plasser dem i en ovn på 250 grader Fahrenheit til de er tørre.
  2. 2Forvarm ovnen til 350 grader Fahrenheit.
  3. 3I en middels stor bolle, bland kondensert søtet melk, eggerstatning, smør, rosiner og kanel, og visp godt. Tilsett brødterningene og vend dem forsiktig slik at de blir dekket. Hell blandingen i en 2-liters ildfast form og stek til en kniv kommer ut ren, ca. 45 minutter.
  4. 4Mens brødpuddingen er i ovnen, bland sukkererstatning og maisstivelse i en matprosessor til det er godt blandet; sett til side. Ta brødpuddingen ut av ovnen og hell bourbon over. Strø sukkerblandingen over toppen. La det avkjøle litt, og skjær deretter i biter.