
Brødpudding
Lær hvordan du lager en smakfull bread pudding med denne enkle oppskriften. Perfekt som dessert eller søtt måltid, enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 6
dessert
Ingredienser
- 4 kopper brødterninger av kanel- og rosinbrød
- 1 (280 gram) boks lett søtet kondensert melk uten fett
- 1 kopp eggerstatning
- 2 spiseskjeer lett smør, smeltet
- 1/2 kopp rosiner
- 2 spiseskjeer malt kanel
- 3/4 kopp sukkererstatning (anbefalt: Splenda)
- 2 spiseskjeer maisstivelse
- 1/4 kopp bourbon
Fremgangsmåte
- 1La brødterningene tørke over natten, eller plasser dem i en ovn på 250 grader Fahrenheit til de er tørre.
- 2Forvarm ovnen til 350 grader Fahrenheit.
- 3I en middels stor bolle, bland kondensert søtet melk, eggerstatning, smør, rosiner og kanel, og visp godt. Tilsett brødterningene og vend dem forsiktig slik at de blir dekket. Hell blandingen i en 2-liters ildfast form og stek til en kniv kommer ut ren, ca. 45 minutter.
- 4Mens brødpuddingen er i ovnen, bland sukkererstatning og maisstivelse i en matprosessor til det er godt blandet; sett til side. Ta brødpuddingen ut av ovnen og hell bourbon over. Strø sukkerblandingen over toppen. La det avkjøle litt, og skjær deretter i biter.