Hello Fresh Mobile Banner
Høstmåne makaroni

Høstmåne makaroni

oppskrift på harvest moon macaroni, en enkel og velsmakende pastarett perfekt for alle anledninger. lær hvordan du lager denne deilige retten hjemme.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 pund makaroni, for eksempel cassarecci, strozzapreti eller ziti, med linjer
  • 2 spiseskjeer ekstra virgin olivenolje
  • 1 middels stor løk, finhakket
  • 3 fedd hvitløk, finhakket
  • 2 spiseskjeer fersk timian, finhakket
  • 3 spiseskjeer smør
  • 3 spiseskjeer hvetemel
  • 1 kopp kyllingkraft
  • 1 ½ kopper hel melk
  • Salt og nykvernet svart pepper
  • Muskatnøtt, revet etter smak
  • 1 (280 grams) boks frossen smørnut squash, tint
  • Noen dråper hot sauce
  • 1 kopp revet Parmigiano-Reggiano
  • 1 kopp ekstra skarp gul Cheddar
  • En håndfull ferske persilleblader, finhakket
  • 1 teskje søt paprika

Fremgangsmåte

  1. 1Kok opp vann, krydre med salt og kok macaroni til al dente.
  2. 2Forvarm grillen og plasser rist midt i ovnen.
  3. 3Varm opp ekstra jomfru olivenolje i en sausekjele over middels varme, sautér løk og hvitløk til de er myke, ca. 6 til 7 minutter, og rør inn timian.
  4. 4Skyv løken til siden av pannen og smelt smør, visp inn melet i smøret og la det koke i ett minutt, deretter visp inn kraft og melk. Krydre sausen med salt, pepper og muskatnøtt, og kok til den tykner, ca. 3 til 4 minutter.
  5. 5Rør inn smørnut squash og noen dråper hot sauce. Reduser varmen. Når sausen begynner å boble, rør inn Parmigiano. Bland sausen med macaroni, overfør til en ildfast form og topp med revet gul Cheddar, hakket persille og paprika. Brun macaroni under grillen i 4 til 5 minutter til den er gyllen og boblende.