Enkel lasagne I

Enkel lasagne I

Lær hvordan du lager en enkel og smakfull lasagne. Perfekt for travle hverdager, klar på under 1 time. En favoritt blant store og små!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 pund magert kjøttdeig av storfe
  • 1 løk, hakket
  • 1 boks (4,5 unser) sopp, drenert
  • 1 glass (28 unser) spaghetti saus
  • 1 pakke (16 unser) cottage cheese
  • 1 pint delskummet ricottaost
  • 1/4 kopp revet Parmesanost
  • 2 egg
  • 1 pakke (16 unser) lasagneplater
  • 8 unser revet mozzarellaost

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F).
  2. 2I en stor stekepanne, kok og rør inn kjøttdeigen til den er brun. Tilsett sopp og løk; stek til løken er gjennomsiktig. Rør inn pastasausen, og varm opp.
  3. 3I en middels stor bolle, bland cottage cheese, ricottaost, revet Parmesanost og egg.
  4. 4Fordel et tynt lag med kjøttsaus i bunnen av en 33x23 cm (13x9 tommer) ildfast form. Legg lag med uoppkokte lasagneplater, osteblandingen, mozzarellaost og kjøttsaus. Fortsett lagdelingen til alle ingrediensene er brukt, og spar 1/2 kopp mozzarellaost til slutt. Dekk formen med aluminiumsfolie.
  5. 5Stek i forvarmet ovn i 45 minutter. Fjern folien, og strø resten av mozzarellaosten på toppen. Stek i ytterligere 15 minutter. Ta ut av ovnen, og la den stå i 10 til 15 minutter før servering.