Baconinnpakket pesto-kylling

Baconinnpakket pesto-kylling

prøv denne enkle oppskriften på bacon innbakt pesto kylling, perfekt som hovedrett. enkel å lage og full av smak!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 6 skinn- og benfrie kyllingbrysthalvdeler – banket flate
  • salt og nykvernet svart pepper etter smak
  • 6 spiseskjeer ferdiglaget basilikumpesto
  • 6 skiver bacon
  • 1/2 kopp vegetabilsk olje

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 200 grader Celsius (400 grader Fahrenheit).
  2. 2Legg en kyllingbryst utflatet, og krydre med salt og svart pepper. Smør pesto over kyllingbrystet, og rull det inn i en skive bacon, og fest rullen med tannpirkere. Legg den rullede kyllingbrystet i en ildfast form på 23 x 23 cm. Gjenta med de resterende kyllingbrystene. Hell vegetabilsk olje over kyllingbrystene.
  3. 3Stek i den forvarmede ovnen til kyllingen ikke lenger er rosa inni, og baconet er sprøtt, ca. 30 minutter. En steketermometer som måler umiddelbart skal vise minst 70 grader Celsius (160 grader Fahrenheit) når det settes inn i midten av en rull.