
Kathys deilige hel- og langsomkokt kylling
oppskrift på kathys deilige helgrillede kylling tilberedt i saktekomfyr. enkel å lage, perfekt for en smakfull middag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 255 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1. 1 (ca. 1,4 kg) hel kylling, skinn fjernet
- 2. 1/2 kopp kyllingbuljong
- 3. 1/3 kopp soyasaus
- 4. 1/3 kopp olivenolje
- 5. 1/4 kopp honning
- 6. 1 teskje Worcestershire-saus
- 7. 2 teskjeer balsamicoeddik
- 8. 2 teskjeer sitronsaft
- 9. 1 teskje sesamolje
- 10. 2 spiseskjeer finhakket hvitløk
Fremgangsmåte
- 11. Fjern skinnet fra kyllingen, og tøm innvollene fra den. Tørk kyllingen godt med et kjøkkenpapir, og legg den i slow cookeren.
- 22. I en bolle, bland sammen kyllingkraft, soyasaus, olivenolje, honning, Worcestershire-saus, balsamicoeddik, sitronsaft, sesamolje og finhakket hvitløk. Hell blandingen over kyllingen, og dekk til.
- 33. Kok kyllingen på lav varme i 8 timer, eller på høy varme i 4 timer.