Hello Fresh Mobile Banner
Langtidskokt Carolina BBQ

Langtidskokt Carolina BBQ

Oppdag hvordan du lager saftig Carolina BBQ i slow cooker. En enkel oppskrift som gir smakfull og møre kjøttretter perfekt for helgen.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 495 minutter
Porsjoner: 8
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 (5 pund) benfri svinekam med bein
  • 1 spiseskje salt
  • malt svart pepper
  • 1 1/2 kopper eplecidereddik
  • 2 spiseskjeer brunt sukker
  • 1 1/2 spiseskje hot pepper-saus
  • 2 teskjeer cayennepepper
  • 2 teskjeer knuste rød pepperflak

Fremgangsmåte

  1. 1Legg svineknoken i en slow cooker og krydre med salt og pepper. Hell eddiken rundt svineknoken. Dekk til, og kok på lav varme i 12 timer. Svinekjøttet skal lett kunne rives i strimler.
  2. 2Ta svinekjøttet ut av slow cookeren og fjern eventuelle bein. Sil av væsken, og mål opp 2 kopper av den. Kast resten. Riv svinekjøttet med tenger eller to gafler, og legg det tilbake i slow cookeren. Rør inn brunt sukker, hot pepper-saus, cayennepepper og rød pepperflak i den reserverte sausen. Bland dette inn i svinekjøttet i slow cookeren. Dekk til og hold på lav varme til servering.