
Shredded Beef Enchiladas
Prøv vår enkle og smakfulle oppskrift på shredded beef enchiladas, perfekt for middagen. Enkel å lage, full av smak og ideell for helårsmiddager.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 3 pund storfe chuck roast
- 1/4 kopp vann
- 1 1/2 kopper storfebuljong
- 3 spiseskjeer rødvinseddik
- 2 spiseskjeer chilipulver
- 1 spiseskje malt spisskummen
- 1 stor løk, hakket
- 2 (4 unser) bokser hakkede grønne chilipepper
- 1 spiseskje allsidig mel
- 2 kopper rømme
- 3 kopper revet Monterey Jack-ost, delt
- 1 kopp olje til steking
- 20 (6 tommer) mais tortillas
Fremgangsmåte
- 1Plasser roastbiten i en stor kjele med tett lokk. Hell i vann, dekk til, og la det småkoke på lav varme i 30 minutter. Øk varmen til middels/høy, og brun roastbiten på alle sider. Når vannet har kokt bort, hell i storfebuljong, eddik, chilipulver og 1 spiseskje spisskummen. Dekk til godt og skru ned varmen til lav. La det småkoke i 1 ½ til 2 timer, eller til storfebiten faller fra hverandre når du prøver å løfte den opp. Riv storfebiten med to gafler eller fingrene. Legg den revne storfebiten tilbake i kjelen med alle saftene, og la den avkjøle til romtemperatur.
- 2I en stor stekepanne, surre løken til den er akkurat myk, ikke brunet. Bland inn mel og grønne chilier. Rør konstant i 2 minutter for å få ut melsmaken. Rør inn rømme og 2 kopper Monterey Jack-ost. La det småkoke på lav varme i 10 minutter, rør ofte, til osten er helt smeltet og blandet. Sett til side og la det avkjøle.
- 3I en stor, tykk stekepanne, varm opp olivenoljen. Bruk tenger til å dyppe tortillalefser, én om gangen, i oljen i 30 sekunder på hver side. La dem renne av på kjøkkenpapir.
- 4Forvarm ovnen til 190 grader C (375 grader F). Fordel 4 spiseskjeer rømme langs midten av hver tortilla. Topp med omtrent like mye storfefyll. Rull sammen og legg med skjøten ned i en eller to ildfaste former på 8x11 tommer. Gjenta for hver tortilla. Fortsett til fyllet er brukt opp. Strø over resten av Monterey Jack-osten.
- 5Stek i en forvarmet ovn i 30 minutter, eller til osten er smeltet og bobler.