Shredded Beef Enchiladas

Shredded Beef Enchiladas

Prøv vår enkle og smakfulle oppskrift på shredded beef enchiladas, perfekt for middagen. Enkel å lage, full av smak og ideell for helårsmiddager.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 3 pund storfe chuck roast
  • 1/4 kopp vann
  • 1 1/2 kopper storfebuljong
  • 3 spiseskjeer rødvinseddik
  • 2 spiseskjeer chilipulver
  • 1 spiseskje malt spisskummen
  • 1 stor løk, hakket
  • 2 (4 unser) bokser hakkede grønne chilipepper
  • 1 spiseskje allsidig mel
  • 2 kopper rømme
  • 3 kopper revet Monterey Jack-ost, delt
  • 1 kopp olje til steking
  • 20 (6 tommer) mais tortillas

Fremgangsmåte

  1. 1Plasser roastbiten i en stor kjele med tett lokk. Hell i vann, dekk til, og la det småkoke på lav varme i 30 minutter. Øk varmen til middels/høy, og brun roastbiten på alle sider. Når vannet har kokt bort, hell i storfebuljong, eddik, chilipulver og 1 spiseskje spisskummen. Dekk til godt og skru ned varmen til lav. La det småkoke i 1 ½ til 2 timer, eller til storfebiten faller fra hverandre når du prøver å løfte den opp. Riv storfebiten med to gafler eller fingrene. Legg den revne storfebiten tilbake i kjelen med alle saftene, og la den avkjøle til romtemperatur.
  2. 2I en stor stekepanne, surre løken til den er akkurat myk, ikke brunet. Bland inn mel og grønne chilier. Rør konstant i 2 minutter for å få ut melsmaken. Rør inn rømme og 2 kopper Monterey Jack-ost. La det småkoke på lav varme i 10 minutter, rør ofte, til osten er helt smeltet og blandet. Sett til side og la det avkjøle.
  3. 3I en stor, tykk stekepanne, varm opp olivenoljen. Bruk tenger til å dyppe tortillalefser, én om gangen, i oljen i 30 sekunder på hver side. La dem renne av på kjøkkenpapir.
  4. 4Forvarm ovnen til 190 grader C (375 grader F). Fordel 4 spiseskjeer rømme langs midten av hver tortilla. Topp med omtrent like mye storfefyll. Rull sammen og legg med skjøten ned i en eller to ildfaste former på 8x11 tommer. Gjenta for hver tortilla. Fortsett til fyllet er brukt opp. Strø over resten av Monterey Jack-osten.
  5. 5Stek i en forvarmet ovn i 30 minutter, eller til osten er smeltet og bobler.