Hello Fresh Mobile Banner
Kremet spinatsuppe

Kremet spinatsuppe

oppskrift på en kremet spinatssuppe som er enkel å lage, perfekt for en rask og sunn forrett eller lunsj. smakfull og næringsrik.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 pund frossen, hakket spinat, tint
  • 2 kopper vann
  • 4 teskjeer kyllingbuljonggranulat
  • 1/2 kopp hakket løk
  • 1/4 teskje hvitløkspulver
  • 1/4 kopp smør
  • 1/4 kopp hvetemel
  • 3 kopper halv og halv
  • salt og pepper etter smak

Fremgangsmåte

  1. 1Legg spinat, vann, buljong, løk og hvitløkspulver i en stor kjele over middels høy varme. Kok opp, reduser deretter varmen til middels lav og la det småkoke til løken er mør.
  2. 2I mellomtiden smelter du smøret i en liten kjele og visper inn melet til det blir jevnt. Kok i 2 minutter. Rør sakte inn fløteblandingen; bland godt til det er glatt. Hell fløteblandingen i spinatsuppen, og la det småkoke til det tykner, ca. 10 minutter. Krydre med salt og pepper etter smak.