
Stekt kylling med ris
oppskrift på bakt kylling på ris. en enkel og smakfull rett som passer til alle anledninger. perfekt for travle hverdager.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 4 skinnfrie, benfrie kyllingbrysthalvpar
- 2 bokser (10,75 unser) kondensert kremet soppsuppe
- 2 ½ kopper melk
- 1 ½ kopper ukokt hvit ris
- 2 bokser (4,5 unser) skivede sopp
- 2 pakker (1 unser) tørket løksuppeblanding
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Kutt hver kyllingbryst i to for å få totalt 8 stykker; sett til side.
- 2Bland kremet soppsuppe med melk. Sett til side 1 kopp av blandingen. Kombiner resten av blandingen med ris, udrente sopp og én pose tørr løksuppepulver.
- 3Fordel risblandingen i en 23x33 cm stor ildfast form. Legg kyllingstykkene oppå. Hell den reserverte soppsuppen over kyllingen og strø over den andre posen med løksuppepulver. Dekk tett med aluminiumsfolie og stek i den forvarmede ovnen i 1 time. Fjern folien og stek i ytterligere 15 minutter. La det avkjøle i 10 minutter før servering.