Stekt kylling med ris

Stekt kylling med ris

oppskrift på bakt kylling på ris. en enkel og smakfull rett som passer til alle anledninger. perfekt for travle hverdager.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 4 skinnfrie, benfrie kyllingbrysthalvpar
  • 2 bokser (10,75 unser) kondensert kremet soppsuppe
  • 2 ½ kopper melk
  • 1 ½ kopper ukokt hvit ris
  • 2 bokser (4,5 unser) skivede sopp
  • 2 pakker (1 unser) tørket løksuppeblanding

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Kutt hver kyllingbryst i to for å få totalt 8 stykker; sett til side.
  2. 2Bland kremet soppsuppe med melk. Sett til side 1 kopp av blandingen. Kombiner resten av blandingen med ris, udrente sopp og én pose tørr løksuppepulver.
  3. 3Fordel risblandingen i en 23x33 cm stor ildfast form. Legg kyllingstykkene oppå. Hell den reserverte soppsuppen over kyllingen og strø over den andre posen med løksuppepulver. Dekk tett med aluminiumsfolie og stek i den forvarmede ovnen i 1 time. Fjern folien og stek i ytterligere 15 minutter. La det avkjøle i 10 minutter før servering.