
Pizza Pasta
Lær å lage deilige pizza pasta hjemme med vår enkle oppskrift. Perfekt for en rask og smakfull middag for hele familien.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 8 ounces rotini pasta
- 2. 1 pund magert kjøttdeig av storfe
- 3. 1 liten løk, hakket
- 4. 1 (28 ounces) glass spaghetti saus
- 5. 4 ounces skivet pepperoni-pølse
- 6. 2 kopper revet mozzarellaost
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
- 22. Kok opp en stor kjele med lettsaltet vann. Tilsett pasta og kok i 8 til 10 minutter, eller til den er al dente; sil av vannet.
- 33. I en middels stor stekepanne over middels høy varme, stek storfekjøtt med løk til storfekjøttet er brunt. Sil av eventuelt overflødig fett. Bland storfekjøttet med spaghetti- eller pastasaus, pepperoni og den kokte pastaen, og hell det i en ildfast form på 23x33 cm. Topp med mozzarellaost.
- 44. Stek i forvarmet ovn i 30 minutter, eller til osten er smeltet og har fått en gyllen farge.