
Taco-salat I
Oppdag oppskriften på Taco Salad I, en frisk og smakfull forrett perfekt for enhver anledning. Rask å lage og full av smak for hele familien.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1 pund magert kjøttdeig av storfe
- 1 pakke taco-krydder (1,25 unser)
- 1 boks (16 unser) chili-bønner
- 1 flaske (16 unser) fransk dressing
- 1 hode iceberg-salat
- 1 pakke (14,5 unser) tortillachips
- 2 kopper revet Cheddar-ost
- 1 kopp hakkede tomater
- 4 spiseskjeer rømme
- 1/2 kopp ferdiglaget salsa
Fremgangsmåte
- 1I en stor stekepanne over middels høy varme, brun kjøttdeigen og sil av overflødig fett. Rør inn tacokrydder, chili bønner og fransk dressing. Fyll dressingflasken to tredjedeler med vann og hell det i pannen. Kok opp, skru ned varmen og la det småkoke i 15 minutter.
- 2Knus chipsposen, åpne den og kast de knuste chipsene i en stor bolle sammen med salat, ost og tomater. Når kjøttblandingen er ferdig, bland den med salaten, tomatene, chipsene og rør godt. Deretter, tilsett salsa og rømme.