Hello Fresh Mobile Banner
Taco-salat I

Taco-salat I

Oppdag oppskriften på Taco Salad I, en frisk og smakfull forrett perfekt for enhver anledning. Rask å lage og full av smak for hele familien.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 pund magert kjøttdeig av storfe
  • 1 pakke taco-krydder (1,25 unser)
  • 1 boks (16 unser) chili-bønner
  • 1 flaske (16 unser) fransk dressing
  • 1 hode iceberg-salat
  • 1 pakke (14,5 unser) tortillachips
  • 2 kopper revet Cheddar-ost
  • 1 kopp hakkede tomater
  • 4 spiseskjeer rømme
  • 1/2 kopp ferdiglaget salsa

Fremgangsmåte

  1. 1I en stor stekepanne over middels høy varme, brun kjøttdeigen og sil av overflødig fett. Rør inn tacokrydder, chili bønner og fransk dressing. Fyll dressingflasken to tredjedeler med vann og hell det i pannen. Kok opp, skru ned varmen og la det småkoke i 15 minutter.
  2. 2Knus chipsposen, åpne den og kast de knuste chipsene i en stor bolle sammen med salat, ost og tomater. Når kjøttblandingen er ferdig, bland den med salaten, tomatene, chipsene og rør godt. Deretter, tilsett salsa og rømme.