Langtidskokt kylling Marrakesh

Langtidskokt kylling Marrakesh

Lag smakfull kylling Marrakesh i slow cooker. En enkel oppskrift perfekt for travle dager, med spennende krydder og gode smaker. Perfekt for helårsmiddager.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 255 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 løk, skivet
  • 2 fedd hvitløk, finhakket (valgfritt)
  • 2 store gulrøtter, skrellet og terningkuttet
  • 2 store søtpoteter, skrellet og terningkuttet
  • 1 boks (425 g) kikerter, drenert og skylt
  • 2 pund skinn- og benfri kyllingbryst, skåret i 5 cm store biter
  • 1/2 teskje malt spisskummen
  • 1/2 teskje malt gurkemeie
  • 1/4 teskje malt kanel
  • 1/2 teskje malt svart pepper
  • 1 teskje tørket persille
  • 1 teskje salt
  • 1 boks (410 g) hakkede tomater

Fremgangsmåte

  1. 1Legg løk, hvitløk, gulrøtter, søtpoteter, kikerter og kyllingbryst i en slow cooker. I en bolle blander du spisskummen, gurkemeie, kanel, svart pepper, persille og salt, og strør det over kyllingen og grønnsakene. Hell over tomatene, og rør godt sammen.
  2. 2Dekk til slow cookeren, still den på høy varme, og kok til søtpotetene er møre og sausen har tyknet, ca. 4 til 5 timer.