
Langtidskokt kylling Marrakesh
Lag smakfull kylling Marrakesh i slow cooker. En enkel oppskrift perfekt for travle dager, med spennende krydder og gode smaker. Perfekt for helårsmiddager.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 255 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 løk, skivet
- 2 fedd hvitløk, finhakket (valgfritt)
- 2 store gulrøtter, skrellet og terningkuttet
- 2 store søtpoteter, skrellet og terningkuttet
- 1 boks (425 g) kikerter, drenert og skylt
- 2 pund skinn- og benfri kyllingbryst, skåret i 5 cm store biter
- 1/2 teskje malt spisskummen
- 1/2 teskje malt gurkemeie
- 1/4 teskje malt kanel
- 1/2 teskje malt svart pepper
- 1 teskje tørket persille
- 1 teskje salt
- 1 boks (410 g) hakkede tomater
Fremgangsmåte
- 1Legg løk, hvitløk, gulrøtter, søtpoteter, kikerter og kyllingbryst i en slow cooker. I en bolle blander du spisskummen, gurkemeie, kanel, svart pepper, persille og salt, og strør det over kyllingen og grønnsakene. Hell over tomatene, og rør godt sammen.
- 2Dekk til slow cookeren, still den på høy varme, og kok til søtpotetene er møre og sausen har tyknet, ca. 4 til 5 timer.