
Maple Apple Crisp
Oppdag en deilig Maple Apple Crisp, en søt og krydret dessert med epler og lønnesirup, perfekt for høstens middager og hyggekvelder.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 55 minutter
Porsjoner: 6
bakeverk
Sesong: høst
Ingredienser
- 5 epler - skrelt, kjernet og skåret i skiver
- 3/4 kopp lønnesirup
- 1/2 kopp hvetemel
- 1/2 kopp havregryn
- 1/2 kopp brunt sukker
- 1 klype salt
- 1/2 kopp smør, myknet
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 190 grader Celsius (375 grader Fahrenheit).
- 2Legg epler i en 20x20 cm (8x8 tommer) ildfast form. Vend eplene i sirup. I en separat bolle, bland sammen mel, havregryn, sukker og salt. Smør inn i blandingen til den blir smuldrete. Strø smuldret jevnt over eplene.
- 3Stek i den forvarmede ovnen i 35 minutter, til toppen er gyllenbrun. Server varm eller romtemperert.