Maple Apple Crisp

Maple Apple Crisp

Oppdag en deilig Maple Apple Crisp, en søt og krydret dessert med epler og lønnesirup, perfekt for høstens middager og hyggekvelder.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 55 minutter
Porsjoner: 6
bakeverk
Sesong: høst

Ingredienser

  • 5 epler - skrelt, kjernet og skåret i skiver
  • 3/4 kopp lønnesirup
  • 1/2 kopp hvetemel
  • 1/2 kopp havregryn
  • 1/2 kopp brunt sukker
  • 1 klype salt
  • 1/2 kopp smør, myknet

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 190 grader Celsius (375 grader Fahrenheit).
  2. 2Legg epler i en 20x20 cm (8x8 tommer) ildfast form. Vend eplene i sirup. I en separat bolle, bland sammen mel, havregryn, sukker og salt. Smør inn i blandingen til den blir smuldrete. Strø smuldret jevnt over eplene.
  3. 3Stek i den forvarmede ovnen i 35 minutter, til toppen er gyllenbrun. Server varm eller romtemperert.