Ristede grønne bønner og cashewnøtter
oppskrift på smakfulle røstede grønne bønner med cashewnøtter. enkel, sunn og perfekt som tilbehør eller lett måltid.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 2 pund grønne bønner, trimmed og delt i to
- 3/4 kopp saltede, ristet cashewnøtter (3 unser), hakket
- 1/2 kopp hakkede sjalottløk (omtrent 4 mellomstore)
- 2 spiseskjeer ekstra jomfru olivenolje
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 260°C med risten i nedre tredjedel. Vend grønne bønner med cashewnøtter, sjalottløk, olje, og ½ teskje hver av salt og pepper, og fordel det jevnt på et stort stekebrett med fire sider. Stek, og rør av og til, til grønne bønner er møre og nøttene er gyldne, ca. 25 minutter. Smak til med salt og pepper.
- 2Forvarm ovnen til 260°C med risten i nedre tredjedel.
- 3Vend grønne bønner med cashewnøtter, sjalottløk, olje, og ½ teskje hver av salt og pepper, og fordel det jevnt på et stort stekebrett med fire sider.
- 4Stek, og rør av og til, til grønne bønner er møre og nøttene er gyldne, ca. 25 minutter. Smak til med salt og pepper.





