
svarte bønner og svinekoteletter
En enkel og velsmakende oppskrift med svarte bønner og svinekoteletter, perfekt for en næringsrik og smakfull hovedrett til enhver anledning.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 4 benfrie svinekoteletter
- nykvernet svart pepper etter smak
- 1 spiseskje olivenolje
- 1 (425 gram) boks svarte bønner, med væske
- 1 kopp salsa
- 1 spiseskje hakket frisk koriander
Fremgangsmåte
- 1Krydre svinekotelettene med pepper.
- 2Varm opp olje i en stor stekepanne over middels høy varme. Kok svinekotelettene i varm olje til de er brune, 3 til 5 minutter på hver side.
- 3Hell bønner og salsa over svinekotelettene og krydre med koriander. Kok opp, reduser varmen til middels lav, dekk til pannen, og la det småkoke til svinekotelettene ikke lenger er rosa i midten, 20 til 35 minutter. En hurtigtermometer som settes inn i midten bør vise 145 grader Fahrenheit (63 grader Celsius).