Eggnog Cheesecake III

Eggnog Cheesecake III

Prøv denne deilige Eggnog Cheesecake, perfekt for vinterfest og jul. En kremet og smakfull dessert som vil imponere gjestene dine. Enkel å lage!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 80 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk
Sesong: vinter

Ingredienser

  • 1. 1 kopp grahamskjermsmuler
  • 2. 2 spiseskjeer hvitt sukker
  • 3. 3 spiseskjeer smør, smeltet
  • 4. 3 (8 ounces) pakker kremost, myknet
  • 5. 1 kopp hvitt sukker
  • 6. 3 spiseskjeer allsidig mel
  • 7. 3/4 kopp eggekrem
  • 8. 2 egg
  • 9. 2 spiseskjeer rom
  • 10. 1 klype malt muskatnøtt

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 165 grader Celsius (325 grader Fahrenheit).
  2. 22. I en middels stor bolle blander du knuste kjeks, 2 spiseskjeer sukker og smør. Trykk blandingen ned i bunnen av en 23 cm springform.
  3. 33. Stek i forvarmet ovn i 10 minutter. Sett til avkjøling på en rist.
  4. 44. Forvarm ovnen til 220 grader Celsius (425 grader Fahrenheit).
  5. 55. I en food processor blander du kremost, 1 kopp sukker, mel og eggeplommer; kjør til det er jevnt. Rør inn egg, rom og muskatnøtt. Hell fyllet i den avkjølte bunnen.
  6. 66. Stek i forvarmet ovn i 10 minutter.
  7. 77. Senk temperaturen til 110 grader Celsius (250 grader Fahrenheit) og stek i 45 minutter, eller til midten av kaken er så godt som fast når du forsiktig trykker på den. Ta ut kaken av ovnen og løsne den umiddelbart fra kanten. La kaken avkjøle helt før du fjerner kanten.