Hello Fresh Mobile Banner
Påskefrokostgrateng

Påskefrokostgrateng

Start påsken med en deilig og mettende påskefrokostgratäng som er enkel å lage. Perfekt for helgens frokostbord med familie og venner.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 pund bacon
  • 1/4 kopp hakket løk
  • 1/4 kopp hakket grønn paprika
  • 3 kopper revet Cheddar-ost
  • 8 egg
  • 2 kopper melk
  • 1 (16 unser) pakke frosne hash brown-poteter, tint

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Smør en ildfast form på 7x11 tommer lett.
  2. 2Stek baconet i en stor, dyp stekepanne på middels høy varme til det er jevnt brunt, ca. 10 minutter. La det renne av på et kjøkkenpapir. Smuldre det deretter.
  3. 3I en stor bolle, pisk sammen egg og melk. Bland inn ost, bacon, løk og grønn paprika. Rør inn de tinte hash brown-potetene. Hell blandingen i den forberedte formen.
  4. 4Dekk til med aluminiumsfolie og stek i en forvarmet ovn i 45 minutter. Fjern folien og stek i ytterligere 30 minutter til eggene har stivnet.