
ChicagoStyle Pan Pizza
Lær å lage autentisk Chicago Style Pan Pizza hjemme. En enkel oppskrift som gir deg en saftig, sprø og deilig pizza i stor porsjon. Perfekt for helgen!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Trykk deigen ut i bunnen og opp langs kantene på en smurt 23x33 cm (9x13 tommer) bakeform.
- 22. Smuldre pølsen i en stor stekepanne over middels høy varme. Kok og rør til den er jevnt brunet. Fjern pølsen med en hullsleiv, og fordel den over deigen. Strø mozzarellaost jevnt over pølsen.
- 33. Tilsett sopp og løk i stekepannen; kok og rør til løken er myk. Rør inn tomater, oregano, salt, fennikelfrø og hvitløkspulver. Fordel blandingen over mozzarellaosten. Strø parmesanost over toppen.
- 44. Stek i 25 til 35 minutter i den forvarmede ovnen, eller til bunnen er gyllenbrun.