
ChicagoStyle Pan Pizza
Lær å lage autentisk Chicago Style Pan Pizza hjemme. En enkel oppskrift som gir deg en saftig, sprø og deilig pizza i stor porsjon. Perfekt for helgen!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1 pund frossen deig av brød, tint
- 1 pund italiensk pølse i bulk
- 2 kopper revet mozzarellaost
- 8 unser ferske sopp i skiver
- 1 lite løk, hakket
- 2 teskjeer olivenolje
- 1 (28 unser) boks hakkede tomater, drenert
- 3/4 teskje tørket oregano
- 1/2 teskje salt
- 1/4 teskje fennikelfrø
- 1/4 teskje hvitløkspulver
- 1/2 kopp ferskrevet Parmesanost
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Trykk deigen ut i bunnen og opp langs kantene på en smurt 23x33 cm (9x13 tommer) bakeform.
- 2Smuldre pølsen i en stor stekepanne over middels høy varme. Kok og rør til den er jevnt brunet. Fjern pølsen med en hullsleiv, og fordel den over deigen. Strø mozzarellaost jevnt over pølsen.
- 3Tilsett sopp og løk i stekepannen; kok og rør til løken er myk. Rør inn tomater, oregano, salt, fennikelfrø og hvitløkspulver. Fordel blandingen over mozzarellaosten. Strø parmesanost over toppen.
- 4Stek i 25 til 35 minutter i den forvarmede ovnen, eller til bunnen er gyllenbrun.