ChicagoStyle Pan Pizza

ChicagoStyle Pan Pizza

Lær å lage autentisk Chicago Style Pan Pizza hjemme. En enkel oppskrift som gir deg en saftig, sprø og deilig pizza i stor porsjon. Perfekt for helgen!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1. 1 pund frossen deig av brød, tint
  • 2. 1 pund italiensk pølse i bulk
  • 3. 2 kopper revet mozzarellaost
  • 4. 8 unser ferske sopp i skiver
  • 5. 1 lite løk, hakket
  • 6. 2 teskjeer olivenolje
  • 7. 1 (28 unser) boks hakkede tomater, drenert
  • 8. 3/4 teskje tørket oregano
  • 9. 1/2 teskje salt
  • 10. 1/4 teskje fennikelfrø
  • 11. 1/4 teskje hvitløkspulver
  • 12. 1/2 kopp ferskrevet Parmesanost

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Trykk deigen ut i bunnen og opp langs kantene på en smurt 23x33 cm (9x13 tommer) bakeform.
  2. 22. Smuldre pølsen i en stor stekepanne over middels høy varme. Kok og rør til den er jevnt brunet. Fjern pølsen med en hullsleiv, og fordel den over deigen. Strø mozzarellaost jevnt over pølsen.
  3. 33. Tilsett sopp og løk i stekepannen; kok og rør til løken er myk. Rør inn tomater, oregano, salt, fennikelfrø og hvitløkspulver. Fordel blandingen over mozzarellaosten. Strø parmesanost over toppen.
  4. 44. Stek i 25 til 35 minutter i den forvarmede ovnen, eller til bunnen er gyllenbrun.