
Cincinnati Chili I
Lær hvordan du lager Cincinnati Chili, en unik og smakfull amerikansk rett. Perfekt for hele familien, klar på under 1 time. Oppdag hemmeligheten i dag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 55 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Varm opp olje i en stor kjele over middels varme. Tilsett løk og kok, rør jevnlig, til den er myk, ca. 6 minutter.
- 22. Tilsett storfe, i porsjoner om nødvendig, og kok, bryt opp med en tresleiv, til kjøttet er brunt.
- 33. Tilsett chilipulver, kanel, spisskummen, allehånde, nellik, laurbærblad, sjokolade, storfebuljong, tomatsaus, eplesidereddik og rød pepper. Rør godt sammen. Kok opp. Skru ned varmen, dekk til og la det småkoke i 1 1/2 time, av og til omrøring.
- 44. Det er best om du nå lar det avkjøle og oppbevarer det i kjøleskapet over natten.
- 55. Fjern laurbærbladet. Varm opp forsiktig over middels varme. Server over varm, avrent spaghetti. Topp med revet cheddarost.