Kreolsk kylling

Kreolsk kylling

Oppdag en spennende Cajun kyllingoppskrift som er enkel å lage, smakfull og perfekt for middagen. En rett fylt med krydder og varme smaker.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1. 2 kopper vegetabilsk olje
  • 2. 2 spiseskjeer Cajun-krydder
  • 3. 2 spiseskjeer tørket italiensk krydderblanding
  • 4. hvitløkskrydder etter smak
  • 5. 2 spiseskjeer sitronpepper
  • 6. 10 skinn- og benfrie kyllingbrysthalvpar – banket til 1/2 tomme tykkelse

Fremgangsmåte

  1. 11. Bland oljen, Cajun-krydderiet, italiensk krydderiblanding, hvitløkspulver og sitronpepper i en stor, lav skål. Legg kyllingen i skålen, og vend den slik at den blir dekket av krydderblandingen. Dekk til, og sett i kjøleskapet i en halv time.
  2. 22. Forvarm grillen til høy varme.
  3. 33. Pensle grillristen lett med olje. Sil av kyllingen, og kast marinaden. Legg kyllingen på den varme grillen og stek i 6 til 8 minutter på hver side, eller til saften renner ut.