Hello Fresh Mobile Banner
Butternut- og acornkålsuppe

Butternut- og acornkålsuppe

Lag en deilig og varmende gresskarsuppe med butternut og acorn. Perfekt for høstmeditasjon, enkel å lage og full av smag. Oppdag oppskriften nå!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: høst

Ingredienser

  • 1 liten squash, delt i to og fjernet frø
  • 1 liten kastanjesquash, delt i to og fjernet frø
  • 3 spiseskjeer smør
  • 1/4 kopp hakket søt løk
  • 1 liter kyllingbuljong
  • 1/3 kopp pakket brunt sukker
  • 1 (8 ounces) kremost, myknet
  • 1/2 teskje malt svart pepper
  • malt kanel etter smak (valgfritt)
  • fersk persille, til pynt

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Legg gresskarhalvdelene med snittflaten ned i en ildfast form. Stek i 45 minutter, eller til de er møre. Ta ut av ovnen, og la det avkjøle litt. Skrap ut innmaten fra skallet. Kast skallet.
  2. 2Smelt smøret i en stekepanne over middels varme, og sautér løken til den er myk.
  3. 3I en blender eller foodprocessor, kjør gresskarinnmaten, løken, buljongen, brunt sukker, kremost, pepper og kanel til en jevn puré. Dette kan gjøres i flere omganger.
  4. 4Hell suppen over i en kjele og varm opp på middels varme, og kok opp under omrøring av og til, til den er gjennomvarm. Pynt med persille, og server varm.