F er for fruktpuréer

F er for fruktpuréer

oppskrift på deilige fruktpureer som er perfekte for sunn snacks, frokost eller dessert. enkel å lage og full av smak!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
frokost

Ingredienser

  • En klype kanel
  • 1 moden, fast frukt, for eksempel aprikos, eple eller pære (bruk 2 hvis du bruker plommer), delt i to og uten stein
  • 1/4 kopp filtrert vann

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 200°C. Strø en klype kanel, hvis du bruker det, på hver aprikoshalvdel og legg dem med kjøttsiden ned i en glassform. Hell i vannet og stek i 20 til 25 minutter, til kjøttet er veldig mykt når det stikkes med en gaffel. Fjern skinnet fra kjøttet med en kniv. Bruk en håndholdt stavmikser, en blender eller en food processor til å mose frukten, og tilsett noe eller alt av væsken fra pannen til ønsket konsistens er oppnådd. Server ved romtemperatur.
  2. 2Forvarm ovnen til 200°C. Strø en klype kanel, hvis du bruker det, på hver aprikoshalvdel og legg dem med kjøttsiden ned i en glassform. Hell i vannet og stek i 20 til 25 minutter, til kjøttet er veldig mykt når det stikkes med en gaffel.
  3. 3Forvarm ovnen til 200°C. Strø en klype kanel, hvis du bruker det, på hver aprikoshalvdel og legg dem med kjøttsiden ned i en glassform. Hell i vannet og stek i 20 til 25 minutter, til kjøttet er veldig mykt når det stikkes med en gaffel.
  4. 4Fjern skinnet fra kjøttet med en kniv. Bruk en håndholdt stavmikser, en blender eller en food processor til å mose frukten, og tilsett noe eller alt av væsken fra pannen til ønsket konsistens er oppnådd. Server ved romtemperatur.
  5. 5Fjern skinnet fra kjøttet med en kniv. Bruk en håndholdt stavmikser, en blender eller en food processor til å mose frukten, og tilsett noe eller alt av væsken fra pannen til ønsket konsistens er oppnådd. Server ved romtemperatur.