Potetsalat

Potetsalat

Lær hvordan du lager en deilig potetsalat med våre enkle trinn. Perfekt til sommergrilling eller som tilbehør til hverdagsmiddagen.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 6 store poteter
  • 2. 1/2 teskje dill
  • 3. 1/2 kopp fransk dressing laget med eplesidereddik pluss 1/2 teskje tørket sennep
  • 4. 1/4 kopp finhakket løk
  • 5. 2 røde epler, uten skrell men med kjernehus fjernet og i terninger
  • 6. 1 kopp hakket selleri
  • 7. 6 hardkokte egg, hakket
  • 8. 4 spiseskjeer hakket persille
  • 9. 1 1/2 kopper majones
  • 10. 1/2 kopp rømme
  • 11. Salt og pepper

Fremgangsmåte

  1. 11. Kok potetene i skallet med dill; skrell og skjær dem i terninger, og mariner dem mens de fortsatt er varme i fransk dressing. Tilsett løken og la det stå til det er kaldt – minst en time – mens du forbereder resten av ingrediensene. Bland potet-løk-blandingen med de resterende ingrediensene, inkludert majones blandet med rømme. Krydre med salt og pepper etter smak.
  2. 22. Kok potetene i skallet med dill; skrell og skjær dem i terninger, og mariner dem mens de fortsatt er varme i fransk dressing. Tilsett løken og la det stå til det er kaldt – minst en time – mens du forbereder resten av ingrediensene. Bland potet-løk-blandingen med de resterende ingrediensene, inkludert majones blandet med rømme. Krydre med salt og pepper etter smak.