Quesadillas med pintobønner og fetaost
Lær hvordan du lager deilige pinto bean og feta cheese quesadillas. En enkel oppskrift perfekt for en rask og smakfull middag eller lunsj.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1 1/2 15- til 16-unse bokser med pintobønner, avrent og skylt
- 2. 3/4 kopp hakket rød løk
- 3. 3/4 kopp hakket fersk persille
- 4. 1 1/2 jalapeño-chili, frø fjernet, finhakket
- 5. 1 1/2 teskje chilipulver
- 6. 1/2 teskje malt spisskummen
- 7. 8 fullkornstortillaer (ca. 20 cm i diameter)
- 8. 8 spiseskjeer smuldret fetaost (ca. 115 gram)
- 9. Vegetabilsk olje
Fremgangsmåte
- 11. Bland de første seks ingrediensene i en food processor. Bruk av og på-knappen for å kjøre maskinen til en veldig grov puré dannes. Overfør til en bolle. Krydre med salt og pepper. (Kan forberedes ett døgn i forveien. Dekk til og oppbevar i kjøleskap.) Legg en tortilla på arbeidsflaten. Smør med en fjerdedel av bønneblandingen. Topp med 2 spiseskjeer ost, og legg deretter en ny tortilla oppå. Varm en tung, middels stor stekepanne over middels varme. Pensle med litt olje. Legg i quesadillaen; stek til bønnene er varme og tortillaene er brune, ca. 4 minutter på hver side. Overfør til en varm tallerken og dekk til for å holde den varm. Gjenta med de resterende tortillaene, bønneblandingen og osten. Skjær hver quesadilla i 8 spisser og server.
- 22. Bland de første seks ingrediensene i en food processor. Bruk av og på-knappen for å kjøre maskinen til en veldig grov puré dannes. Overfør til en bolle. Krydre med salt og pepper. (Kan forberedes ett døgn i forveien. Dekk til og oppbevar i kjøleskap.)
- 33. Legg en tortilla på arbeidsflaten. Smør med en fjerdedel av bønneblandingen. Topp med 2 spiseskjeer ost, og legg deretter en ny tortilla oppå. Varm en tung, middels stor stekepanne over middels varme. Pensle med litt olje. Legg i quesadillaen; stek til bønnene er varme og tortillaene er brune, ca. 4 minutter på hver side. Overfør til en varm tallerken og dekk til for å holde den varm. Gjenta med de resterende tortillaene, bønneblandingen og osten. Skjær hver quesadilla i 8 spisser og server.