
Fajitas
Lær hvordan du lager deilige fajitas med denne enkle oppskriften. Perfekt for en smakfull middag for hele familien.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- Skirt steak fajitas-strimler
- Kylling fajitas-strimler
- 2 til 4 kopper hakkede tomater
- 2 eller 3 store løk, tynne skiver
- 4 lime, delt i kvarter
- 1/4 kopp hakket flatbladpersille eller koriander, til pynt
- 16 mais-tortillas (med en diameter på 19 cm), varmet
- Tomat- og papayasalat
- 2 til 4 kopper guacamole, kjøpt eller hjemmelaget
- 2 til 3 kopper rømme
- 2 til 3 kopper revet Monterey Jack
Fremgangsmåte
- 1Arranger biffen, kyllingen, tomatene, løken og limettene dekorativt på fatet. Strø over med persille.
- 2Plasser tortillalefsene i en kurv med et klede eller servietter. Sett de andre tilbehørene i skåler.
- 3For å servere deg selv, fyll en tortilla med biff eller kylling; tilsett tilbehør etter smak. (Ikke overfyll.) Rull sammen og nyt.
- 4Arranger biffen, kyllingen, tomatene, løken og limettene dekorativt på fatet. Strø over med persille.
- 5Plasser tortillalefsene i en kurv med et klede eller servietter. Sett de andre tilbehørene i skåler.
- 6For å servere deg selv, fyll en tortilla med biff eller kylling; tilsett tilbehør etter smak. (Ikke overfyll.) Rull sammen og nyt.