Dirt Bombs

Dirt Bombs

lær hvordan du lager dirt bombs, en morsom aktivitet for barn, med en enkel oppskrift. perfekt for utendørs lek og kreativitet.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. Non-stick vegetabilsk spray
  • 2. 2 1/4 kopper hvetemel
  • 3. 2 teskjeer bakepulver
  • 4. 1 teskje kosher salt
  • 5. 1/2 teskje malt muskatnøtt
  • 6. 1/2 kopp (1 stang) usaltet smør, romtemperert
  • 7. 3/4 kopp sukker
  • 8. 1 stort egg
  • 9. 1 kopp helmelk
  • 10. 1/2 kopp sukker
  • 11. 1 teskje malt kanel
  • 12. 6 spiseskjeer (3/4 stang) usaltet smør, smeltet

Fremgangsmåte

  1. 11. Muffins: Forvarm ovnen til 375°. Smør en standard 12-koppers muffinsform med non-stick spray. Visp mel, bakepulver, salt og muskatnøtt i en middels stor bolle; sett til side. Bruk en elektrisk mikser og pisk smør og sukker i en stor bolle til det er lyst og luftig, ca. 4 minutter. Pisk inn egget. Med mikseren på lav hastighet, tilsett de tørre ingrediensene i tre omganger, vekselvis med melk i to omganger, begynn og avslutt med de tørre ingrediensene. Fordel røren i muffinsformene og stek, og roter formen halvveis gjennom steketiden, til en kakepinne kommer ut ren når den settes inn i midten, ca. 30–35 minutter. La muffinsene avkjøle i 5 minutter i formen, før de overføres til en avkjølingsrist.
  2. 22. Forvarm ovnen til 375°. Smør en standard 12-koppers muffinsform med non-stick spray. Visp mel, bakepulver, salt og muskatnøtt i en middels stor bolle; sett til side.
  3. 33. Bruk en elektrisk mikser og pisk smør og sukker i en stor bolle til det er lyst og luftig, ca. 4 minutter. Pisk inn egget. Med mikseren på lav hastighet, tilsett de tørre ingrediensene i tre omganger, vekselvis med melk i to omganger, begynn og avslutt med de tørre ingrediensene.
  4. 44. Fordel røren i muffinsformene og stek, og roter formen halvveis gjennom steketiden, til en kakepinne kommer ut ren når den settes inn i midten, ca. 30–35 minutter. La muffinsene avkjøle i 5 minutter i formen, før de overføres til en avkjølingsrist.
  5. 55. Topping og montering: Bland sukker og kanel i en middels stor bolle. Arbeid med én muffins av gangen, dypp toppene i smeltet smør, deretter i kanel- og sukkerblandingen. FORHÅNDSVIS: Muffinsene kan lages 6 timer i forveien. Oppbevar dem godt pakket.
  6. 66. Bland sukker og kanel i en middels stor bolle. Arbeid med én muffins av gangen, dypp toppene i smeltet smør, deretter i kanel- og sukkerblandingen.
  7. 77. FORHÅNDSVIS: Muffinsene kan lages 6 timer i forveien. Oppbevar dem godt pakket.