Hello Fresh Mobile Banner
Fersk tunfisk-salat

Fersk tunfisk-salat

Lær hvordan du lager en enkel og smakfull fersk tunfiskesalat. Perfekt for lunsj eller lett middag, med friske ingredienser og rask tilberedning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1. 2 spiseskjeer olivenolje
  • 2. 2 ferske tunfisksteiker (ca. 225 gram hver)
  • 3. 1/2 kopp finhakket selleri
  • 4. 1/2 kopp finhakket Granny Smith eple med skallet på
  • 5. 2 vårløk, tynne skiver
  • 6. 1/2 kopp majones
  • 7. 3 spiseskjeer finhakkede ferske basilikumblader
  • 8. 4 gode indre blader av radicchio, til serveringsskåler
  • 9. Ristet bondebrød

Fremgangsmåte

  1. 11. Varm opp oljen i en stor, non-stick stekepanne på middels høy varme. Brun tunfisken på den første siden i 5 minutter, til den er lett brunet. Snu den med en stekespade og brun den i ytterligere 3 minutter eller til den er kokt etter eget ønske. La tunfisken hvile i 5 minutter.
  2. 22. Smul inn tunfisken i 1x1/2-tommers biter og legg den i en stor bolle. Vend forsiktig inn selleri, eple og vårløk. Krydre med salt.
  3. 33. Rør inn majones og basilikum i tunfisken. Server i radicchioskåler med ristet bondebrød.