Hello Fresh Mobile Banner
Sørvestlige eggeruller

Sørvestlige eggeruller

Lær hvordan du lager deilige southwestern egg rolls med denne enkle oppskriften. Perfekt for forretter eller snacks, med en spennende smak av sørvestlige krydder.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 8
forrett

Ingredienser

  • 2 spiseskjeer vegetabilsk olje
  • 1 skinn- og benfri kyllingbrysthalvdel
  • 2 spiseskjeer finhakket grønn løk
  • 2 spiseskjeer finhakket rød paprika
  • 1/3 kopp frosne maiskorn
  • 1/4 kopp svarte bønner, skylt og drenert
  • 2 spiseskjeer frossen hakket spinat, tint og drenert
  • 2 spiseskjeer hakkede jalapeñopepper
  • 1/2 spiseskje finhakket fersk persille
  • 1/2 teskje malt spisskummen
  • 1/2 teskje chilipulver
  • 1/3 teskje salt
  • et klype malt cayennepepper
  • 3/4 kopp revet Monterey Jack-ost
  • 5 (15 cm) mel tortillas
  • 1 liter olje til dypsteking

Fremgangsmåte

  1. 1Gni 1 spiseskje vegetabilsk olje over kyllingbrystet. I en middels stor kjele, kok opp kyllingen på middels varme i omtrent 5 minutter per side, til kjøttet ikke lenger er rosa og saften er klar. Ta av varmen og sett til side.
  2. 2Varm opp den resterende spiseskjeen vegetabilsk olje i en middels stor kjele over middels varme. Rør inn grønn løk og rød paprika. Kok og rør i 5 minutter, til det er mørt.
  3. 3Skjær kyllingen i terninger og bland den inn i pannen sammen med løk og rød paprika. Bland inn mais, svarte bønner, spinat, jalapeño, persille, spisskummen, chilipulver, salt og cayennepepper. Kok og rør i 5 minutter, til det er godt blandet og mørt. Ta av varmen og rør inn Monterey Jack-ost, slik at den smelter.
  4. 4Pakk tortillalefser inn i en ren, lett fuktig klut. Varm dem i mikrobølgeovnen på høy effekt i omtrent 1 minutt, eller til de er varme og myke.
  5. 5Fordel jevnt av fyllet på hver tortilla. Brett inn endene av tortillaene, og rull dem deretter tett rundt fyllet. Fest med tannpirkere. Plasser i en middels stor form, dekk med plastfolie, og sett i fryseren. Frys i minst 4 timer.
  6. 6I en stor, dyp stekepanne, varm opp oljen til 190 grader Celsius (375 grader Fahrenheit) for dypfrying. Friter de frosne, fylte tortillaene i 10 minutter hver, eller til de er mørk gyldenbrune. La dem renne av på kjøkkenpapir før servering.