
Helt klart de beste sjokoladekjeksene
Lær hvordan du lager de beste sjokoladekjeksene med denne enkle oppskriften. Perfekt for enhver anledning og alltid en favoritt!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 24
bakeverk
Ingredienser
- 1. 1 kopp smørsmakende fett
- 2. 3/4 kopp hvitt sukker
- 3. 3/4 kopp brunt sukker
- 4. 2 egg
- 5. 2 teskjeer mexicansk vaniljeekstrakt
- 6. 2 1/4 kopper hvetemel
- 7. 1 teskje natron
- 8. 1 teskje salt
- 9. 2 kopper melkefylte sjokoladebiter
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Smør bakepapir.
- 22. I en stor bolle, pisk sammen smørsmakende fett, brunt sukker og hvitt sukker til det er lyst og luftig. Tilsett eggene ett om gangen, og pisk godt mellom hver gang. Rør inn vaniljen.
- 3Bland mel, natron og salt; vend det gradvis inn i den kremete blandingen. Til slutt, vend inn sjokoladechipsene.
- 4Sett deigen med skje i klatter på det forberedte bakepapiret.
- 53. Stek i 8 til 10 minutter i den forvarmede ovnen, til de er lett brune. La kjeksene avkjøle på bakepapiret i 5 minutter før de flyttes over på en avkjølingsrist for å avkjøles helt.