
Myke julekjeks
Lær hvordan du lager myke julekjeks med denne enkle oppskriften. Perfekt for julens baking og kos. Rask, enkel og deilig!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 24
bakeverk
Ingredienser
- 1. 3 3/4 kopper hvetemel
- 2. 1 teskje bakepulver
- 3. 1/2 teskje salt
- 4. 1 kopp margarin, myknet
- 5. 1 1/2 kopper hvitt sukker
- 6. 2 egg
- 7. 2 teskjeer vaniljeekstrakt
Fremgangsmåte
- 11. Sikt mel, bakepulver og salt sammen, og sett til side. I en stor bolle, pisk sammen margarin og sukker til det er lyst og luftig. Rør inn eggene ett om gangen, og tilsett deretter vaniljen. Bland gradvis inn de siktede ingrediensene til de er helt innarbeidet. Dekk deigen til og la den stå i kjøleskapet i 2 timer.
- 22. Forvarm ovnen til 200 grader Celsius (400 grader Fahrenheit). Smør bakepapir på stekebrett. På en ren, melet overflate, kjevle ut små porsjoner av den kalde deigen til ca. 0,6 cm tykkelse. Stikk ut former med kakeutstikkere.
- 33. Stek i 6 til 8 minutter i den forvarmede ovnen, eller til kantene er knapt brune. Ta kakene ut av stekebrettet og la dem avkjøle på avkjølingsrist.