Kinesiske eggepastaer med røkt and og snøerter

Kinesiske eggepastaer med røkt and og snøerter

oppskrift på kinesiske eggruller med røkt and og snøerter. enkel og smakfull rett som passer til hver anledning. prøv den i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 2 ss soyasaus
  • 2. 2 ss olivenolje
  • 3. 1 ss hoisinsaus*
  • 4. 1 ss uspesifisert riseddik
  • 5. 100 g snøerter eller sukkererter, tynnhakket på langs (ca. 1 ½ kopp)
  • 6. 1 rød paprika, skåret i matchstikkstykker
  • 7. 1 pakke på 425 g tynne ferske kinesiske eggnudler**
  • 8. 450 g røkt and, kalkun eller kylling, skåret i 3 x ¼ tommers strimler
  • 9. ½ kopp ferske korianderblader
  • 10. 2 ss tynnhakket grønn løk
  • 11. 1 ss tynnhakket jalapeñochili med frø (helst rød)

Fremgangsmåte

  1. 11. Til dressingen: Visp soyasaus, olivenolje, hoisinsaus og riseddik i en stor bolle for å blande. La dressingen stå i romtemperatur mens du forbereder nudlene.
  2. 22. Til dressingen: Visp soyasaus, olivenolje, hoisinsaus og riseddik i en stor bolle for å blande. La dressingen stå i romtemperatur mens du forbereder nudlene.
  3. 33. For nudlene: Legg skivede snøerter og paprika i strimler i en middels stor bolle. Kok opp vann i en vannkoker eller en stor kjele. Hell det kokende vannet over snøertene og la det trekke i 10 sekunder. Sil av vannet godt. Skyll blandturen med kaldt vann og sil av igjen. Legg eggnudler i en stor bolle. Kok opp vann i en vannkoker eller stor kjele, og hell det kokende vannet over nudlene; rør nudlene for å skille dem. La nudlene trekke i 10 sekunder. Sil av vannet godt. Skyll nudlene med kaldt vann og sil av igjen. Tilsett snøert blandture, eggnudler, røkt and, korianderblader, grønn løk og jalapeño i bollen med dressingen. Vend godt for å dekke. Fordel nudelmiksen på tallerkener og server.
  4. 44. Legg skivede snøerter og paprika i strimler i en middels stor bolle. Kok opp vann i en vannkoker eller stor kjele. Hell det kokende vannet over snøertene og la det trekke i 10 sekunder. Sil av vannet godt. Skyll blandturen med kaldt vann og sil av igjen. Legg eggnudler i en stor bolle. Kok opp vann i en vannkoker eller stor kjele, og hell det kokende vannet over nudlene; rør nudlene for å skille dem. La nudlene trekke i 10 sekunder. Sil av vannet godt. Skyll nudlene med kaldt vann og sil av igjen.
  5. 55. Tilsett snøert blandture, eggnudler, røkt and, korianderblader, grønn løk og jalapeño i bollen med dressingen. Vend godt for å dekke. Fordel nudelmiksen på tallerkener og server.
  6. 66. *Hoisinsaus fås kjøpt i asiatiske matbutikker og i mange supermarkeder. **Ferske kinesiske eggnudler finnes i kjøleseksjonen hos asiatiske markeder.
  7. 77. *Hoisinsaus fås kjøpt i asiatiske matbutikker og i mange supermarkeder.
  8. 88. **Ferske kinesiske eggnudler finnes i kjøleseksjonen hos asiatiske markeder.