
Vegetarelskernes club sandwich
oppdag hvordan du lager en smakfull veggie lover's club sandwich. enkel oppskrift for en sunn lunsj eller middag med friske grønnsaker og godt brød.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 2
hovedrett
Ingredienser
- 1/2 Hass avocado, kjernet
- 2 spiseskjeer hvit balsamico- eller hvitvinseddik
- 1 spiseskje finhakket fersk oregano
- 1 spiseskje fettfri naturell gresk yoghurt
- 2 store hvitløksfedd, finhakket
- 12 skiver fullkorns- eller spiret brød, lett ristet, hvis ønskelig
- 1 kopp babyruccola eller mizuna, godt pakket
- 70 gram tynne skiver ferdigrøkt tofu eller røkt mozzarellaost
- 1/2 kopp tynne skiver rød løk
- 1/3 kopp soltørkede tomater, godt rehydrert
- 1/2 kopp tynne skiver uskadet engelsk agurk
- 1/3 kopp tynne skiver pepperoncini (ca. 30 gram)
- 70 gram tynne skiver provoloneost
- 1 stor nylig ristet oransje eller rød paprika, delt i 12 biter, eller 1/3 kopp ferdigrøstede paprika fra butikken
Fremgangsmåte
- 1Klem eller skje ut avokadoen fra skallet og legg den i en liten bolle. Mos den med en gaffel og rør inn eddik, oregano, yoghurt og hvitløk for å lage en jevn spredning. Tynn et lag av avokadoblandingen på den ene siden av hver brødskive.
- 2Legg arugula, tofu, løk og soltørkede tomater på fire av brødskivene. Plasser de fire resterende skivene oppå, med avokadosiden ned. Topp med agurk, pepperoncini, provoloneost og grillede paprika. Legg de siste brødskivene oppå, med avokadosiden ned.
- 3Sett bambuspinner i hver sandwich, kutt dem i to på skrå med en brødkniv, og server.




