Perfekt bakt potet

Perfekt bakt potet

Lær hvordan du lager den perfekte bakte poteten med denne enkle oppskriften. Perfekt som tilbehør eller hovedrett, rask og enkel å lage.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 65 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 middels stor bakepotet
  • 2. 1 teskje olivenolje
  • 3. 1/2 teskje salt
  • 4. 2 teskjeer smør
  • 5. 1 klype nykvernet svart pepper
  • 6. 1/4 kopp revet Cheddar-ost

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 150 grader Celsius (300 grader Fahrenheit). Skrap poteten ren, og stikk flere ganger med en kniv eller gaffel. Gni skallet inn med olivenolje, og strø over salt.
  2. 22. Plasser poteten i den forvarmede ovnen, og stek i 90 minutter, eller til den er lett myk og gyllenbrun. Del poteten på langs, og server med smør og svart pepper. Strø gjerne revet Cheddar-ost over toppen.