
Perfekt bakt potet
Lær hvordan du lager den perfekte bakte poteten med denne enkle oppskriften. Perfekt som tilbehør eller hovedrett, rask og enkel å lage.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 65 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1 middels stor bakepotet
- 2. 1 teskje olivenolje
- 3. 1/2 teskje salt
- 4. 2 teskjeer smør
- 5. 1 klype nykvernet svart pepper
- 6. 1/4 kopp revet Cheddar-ost
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 150 grader Celsius (300 grader Fahrenheit). Skrap poteten ren, og stikk flere ganger med en kniv eller gaffel. Gni skallet inn med olivenolje, og strø over salt.
- 22. Plasser poteten i den forvarmede ovnen, og stek i 90 minutter, eller til den er lett myk og gyllenbrun. Del poteten på langs, og server med smør og svart pepper. Strø gjerne revet Cheddar-ost over toppen.