Brokkolisalat med tortellini

Brokkolisalat med tortellini

oppskrift på en frisk og smakfull broccoli og tortellini salat, perfekt for sommermåltidet eller som forret. enkel å lage og full av smak!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 6 skiver bacon
  • 20 unser fersk tortellini fylt med ost
  • 1/2 kopp majones
  • 1/2 kopp hvitt sukker
  • 2 teskjeer eplesidereddik
  • 3 hoder fersk brokkoli, delt i små buketter
  • 1 kopp rosiner
  • 1 kopp solsikkefrø
  • 1 rød løk, finhakket

Fremgangsmåte

  1. 1Legg bacon i en stor, dyp stekepanne. Stek over middels høy varme til den er jevnt brun. Sil av fett, smuldre og sett til side.
  2. 2Kok opp en stor kjele med lettsaltet vann. Kok tortellini i det kokende vannet i 8 til 10 minutter, eller til de er al dente. Sil av vannet og skyll under kaldt vann.
  3. 3I en liten bolle, bland sammen majones, sukker og eddik for å lage dressingen.
  4. 4I en stor bolle, bland brokkoli, tortellini, bacon, rosiner, solsikkefrø og rødløk. Hell dressingen over salaten og vend forsiktig.