
Brokkolisalat med tortellini
oppskrift på en frisk og smakfull broccoli og tortellini salat, perfekt for sommermåltidet eller som forret. enkel å lage og full av smak!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 6 skiver bacon
- 20 unser fersk tortellini fylt med ost
- 1/2 kopp majones
- 1/2 kopp hvitt sukker
- 2 teskjeer eplesidereddik
- 3 hoder fersk brokkoli, delt i små buketter
- 1 kopp rosiner
- 1 kopp solsikkefrø
- 1 rød løk, finhakket
Fremgangsmåte
- 1Legg bacon i en stor, dyp stekepanne. Stek over middels høy varme til den er jevnt brun. Sil av fett, smuldre og sett til side.
- 2Kok opp en stor kjele med lettsaltet vann. Kok tortellini i det kokende vannet i 8 til 10 minutter, eller til de er al dente. Sil av vannet og skyll under kaldt vann.
- 3I en liten bolle, bland sammen majones, sukker og eddik for å lage dressingen.
- 4I en stor bolle, bland brokkoli, tortellini, bacon, rosiner, solsikkefrø og rødløk. Hell dressingen over salaten og vend forsiktig.