
Kylling innbakt i bacon
lær hvordan du lager bacon wrapped chicken, en enkel og smakfull rett som passer perfekt til enhver anledning. steg for steg guide.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 4 skinnfrie, benfrie kyllingbrysthalvdeler
- 2. 1/2 (225 gram) pakke kremost, skivet
- 3. 4 skiver bacon
- 4. 1 teskje finhakket fersk gressløk
- 5. 1 (305 gram) boks kondensert kyllingsuppe
- 6. 1/2 kopp majones
- 7. 1/2 kopp melk
- 8. 1 teskje sitronsaft
- 9. 1/4 teskje malt svart pepper
- 10. En liten klype salt
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 165 grader Celsius (325 grader Fahrenheit).
- 22. Bank kyllingbrystene flate. Legg en skive kremost og 1 teskje hakket gressløk i midten av hvert bryst, og rull dem sammen. Pakk hvert rullet bryst med 1 skive bacon og fest med tannpirkere. Plasser i en ildfast form på 23 x 33 cm.
- 33. I en middels stor bolle, bland sammen kondensert suppe, majones, melk, sitronsaft, pepper og salt. Rør til det er jevnt, og hell deretter over kyllingen.
- 44. Stek i den forvarmede ovnen i 1 time, eller til kyllingen ikke lenger er rosa og saften renner ut.