Granola

Granola

oppskrift på hjemmelaget granola, perfekt for en sunn start på dagen. enkelt å lage og fullt av smak og næring.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 8
frokost

Ingredienser

  • 4 kopper havregryn
  • 1/2 kopp rosiner
  • 1/2 kopp kli-flak
  • 1/2 kopp kokos
  • 1/4 kopp tørkede tranebær
  • 1/4 kopp hvete germ
  • 1/4 kopp maismel
  • 1/4 kopp solsikkefrø
  • 1/4 kopp valnøtter
  • 1/4 kopp mandler
  • 1/4 kopp maisolje
  • 1/3 kopp honning
  • 1 teskje vaniljeekstrakt

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Forvarm ovnen til 160 grader Celsius.
  3. 3I en stor bakepanne blander du sammen havregryn, rosiner, kli, kokos, tranebær, hvete germ, maismel, solsikkefrø, valnøtter og mandler. Tilsett maisolje, honning og vanilje, og bland godt. Fordel granolaen jevnt utover pannen og stek til den er gyllenbrun, ca. 45 minutter.
  4. 4La granolaen avkjøle, og server den deretter med fersk frukt og melk eller yoghurt.